Bewoners


Hoi!
Wij zijn Marijke&Jurjen ten Brinke, met onze vier kinderen Marthe, Thamar, Anne-Ruth en Rindert.
Marthe woont in Utrecht, maar de andere vijf van ons gezin wonen in Good Luck. We zijn sinds maart 2023 hoofdbewoners in deze woon/leefgemeenschap en genieten ervan om ons leven te delen met jonge mensen die in de stad (zijn komen) wonen. De dinsdagavonden (huisavonden in Good Luck) zijn natuurlijk de hoogtepunten; echt heel leuk! We zetten ons in voor de buurt, doen gekke activiteiten of kijken een goede film.
We geloven in relaties: met God en met mensen om ons heen. En we houden van Amsterdam-Noord: de diversiteit van dit stadsdeel is enorm.
Welkom om, als je dat wilt, eens mee te komen eten!

Hey!
Mijn naam is Thom en ik woon sinds maart 2023 in het mooie Good Luck.
Dit jaar ben ik begonnen als freelance videograaf en doe dit met veel plezier! Good Luck is dus ook zeker een fijne plek als je werkt en niet meer studeert.
Naast dat het een prachtig huis is op een hele mooie locatie, is het vooral een fijne en gezellige leefgemeenschap om in te wonen. Ik voelde mij al snel thuis in Good Luck en het is altijd fijn om na een lange dag weer terug te keren naar een plek waar je je thuis voelt!

Hoi!
Ik ben Anouk en ik mag sinds april op deze heerlijke plek wonen. Dit jaar studeer ik pedagogische wetenschappen en vanaf volgend jaar ga ik psychologie studeren. Sinds twee jaar zit ik bij NSA, waar ik het erg naar mn zin heb.
Ik vind het enorm genieten om deel uit te maken van GoodLuck! Het is erg gezellig en daarnaast vormen we een hechte en diverse groep, waarin we veel delen met elkaar. Vanaf het begin heb ik me hier ontzettend welkom gevoeld en eigenlijk voel ik me dat iedere keer weer als ik thuis kom. Op de huisavonden hebben we veel lol samen en is er erg veel verbinding. Ik ben enorm dankbaar voor deze fijne plek!
—–

Hee!
Sinds het voorjaar van 2023 ben ik, Anna Haase, een van de bewoners van Good Luck, een prachtig oud en gezellig huis. Mijn kamer heeft uitzicht op een groene rij bomen, waardoor je soms haast het idee hebt in het bos te wonen, en tegelijk wonen we natuurlijk heerlijk dicht bij het mooie centrum van Amsterdam. Daar fiets ik bijna dagelijks doorheen richting de VU, waar ik Filosofie en Gezondheidswetenschappen studeer.
Wonen in Good Luck vind ik echt een verrijking. Ik leer van de gastvrijheid die iedereen uitstraalt en geniet enorm van de wekelijkse huisavond. Momenteel ben ik onderdeel van de GLiMo-commissie, waarmee we elke maand een geloof of zingevingsgerelateerde activiteit na de huismaaltijd organiseren. Schuif gerust eens een dinsdagavond aan!